Team Rotary Favrskov donerer speciel el-cykel til handicapområdet i Favrskov

Team Rotary Favrskov donerer speciel el-cykel til handicapområdet i Favrskov kommune

Den 25. oktober kunne Team Rotary Favrskov stolt overrække en helt særlig el-cykel til handicapområdet i Favrskov. El-cyklen giver mulighed for en cykeltur for borgere, der er bundet til kørestol.

På vegne af Hammel Rotary Klub, Hinnerup Rotary Klub og Hadsten Rotary Klub overrakte Præsident i Hadsten Rotaryklub, Mads Møller Pedersen, cyklen.
Udvalgsformand i Favrskov Byråd, Lone Glarbo, der selv har cyklet med Team Rotary Favrskov til Paris i 2016, modtog cyklen og kørte den første tur med Sten, der så ud til at nyde udflugten.

Leder af Favrskov Kommunes handicaptilbud, Tage Johnsen, kunne fortælle, hvor meget cyklen bliver til glæde for beboerne, der ikke før har haft en lignende mulighed.

Foruden cyklen doneres også en gynge til de borgere, der ikke er så meget til fart.

Donationen på i alt 75.000 kroner er tilvejebragt af Team Rotary Favrskov 2016 og Rotary Danmarks Hjælpefond og kommer nu handicappede tilgode med mulighed for cykelture i det fri.

Team Rotary Favrskov og Hadsten Rotary Klub sender en stor tak til ryttere, klubber og sponsorer, der har gjort dette muligt.

Her er nogle billeder fra overdragelsen.