Bestyrelsen i Hadsten Rotary Klub

Mogens Lindhardt

Klubbens præsident

Mogens Lindhardt arbejder til daglig som Senior Manager under Group Social Responsibility hos Grundfos.

Dorthe Gårdbo-Pedersen

Sekretær

Dorthe Gårdbo-Pedersen er Relationship Manager - Marketing & Communications hos Develco Products A/S

Vagn Skaarup

Klubmester

Vagn Skaarup er til daglig bestyrelsesmedlem i flere virksomheder og ildsjæl hos Frivillig Favrskov

Peter Sørensen

Præsident Elect

Peter Sørensen er til daglig salgschef hos Danske Fragtmænd.

Mette-Marie Bang Nikolajsen

Counsellor

Mette-Marie er til daglig indehaver og eksamineret bedemand hos Unik Begravelse.

Tom Myrdal

Kasserer

Tom Myrdal er indehaver af virksomheden TM Interim og administrerende direktør hos Stroco-Agro.

Mads Møller Pedersen

Past præsident

Mads Møller Pedersen er til daglig administrerende direktør i RIT A/S.

Bestyrelsens arbejde

Hadsten Rotary Klubs bestyrelses arbejde består blandt andet i at sikre et spændende program for året, samt at sørge for at distriktets unge mennesker bliver sendt godt afsted til udveksling rundt omkring i verden, samtidig med at de tager godt imod de udvekslingsstudenter, der kommer til netop denne Rotary-afdeling i Danmark.