Bestyrelsen i Hadsten Rotary Klub

Mogens Lindhardt

Klubbens præsident

Mogens Lindhardt arbejder til daglig som Senior Manager under Group Social Responsibility hos Grundfos.

Dorthe Gårdbo-Pedersen

Sekretær

Dorthe Gårdbo-Pedersen er Relationship Manager - Marketing & Communications hos Develco Products A/S

Vagn Skaarup

Klubmester

Vagn Skaarup er til daglig bestyrelsesmedlem i flere virksomheder og ildsjæl hos Frivillig Favrskov

Peter Sørensen

Præsident Elect

Peter Sørensen er til daglig salgschef hos Danske Fragtmænd.

Mette-Marie Bang Nikolajsen

Counsellor

Mette-Marie er til daglig indehaver og eksamineret bedemand hos Unik Begravelse.

Tom Myrdal

Kasserer

Tom Myrdal er indehaver af virksomheden TM Interim og økonomidirektør hos Exova METECH.

Mads Møller Pedersen

Past præsident

Mads Møller Pedersen er til daglig administrerende direktør i Røsfeld IT A/S.

Bestyrelsens arbejde

Hadsten Rotary Klubs bestyrelses arbejde består blandt andet i at sikre et spændende program for året, samt at sørge for at distriktets unge mennesker bliver sendt godt afsted til udveksling rundt omkring i verden, samtidig med at de tager godt imod de udvekslingsstudenter, der kommer til netop denne Rotary-afdeling i Danmark.